digitalisering af arbejdsprocesser
IT

Digitalisering af forretningsprocesser kan hjælpe dig endnu mere

Som mange af mine regulære læsere nok har bemærket, skriver jeg meget om forretningsprocesser. Det handler simpelthen om at jeg er vild med at optimere, ikke bare min hverdag, men også andres dage. Det handler om at jeg elsker at hjælpe til. Derfor vil jeg nu forklare hvor man skal lave en digitalisering af forretningsprocesser, fordi det vil gøre dine forretningsprocesser, endnu bedre.

Hvad giver digitalisering af forretningsprocesser dig?

Det giver ikke dig noget, som sådan. Det er et værktøj der hjælper dig, til at skære alt væk som ikke behøver at være der. Det betyder at hvis du gør noget, f.eks. på din computer, som du egentlig ikke behøver at gøre. Så skal du skære det væk, fra din dag. Det er ikke noget du behøver at gøre, så du kan i virkeligheden bruge tiden på noget andet. Det er noget jeg ville kunne bruge for 10 år siden. Det har virkelig hjulpet mig på min arbejde. Derfor synes jeg også at du, som læser burde give det et skud. Jeg håber at alle der læser det her vil tænke over deres handlinger i hverdagen og se om ikke der er noget der kan skæres fra. Det vil nemlig give dig tid, til at lave noget mere, enten produktivt eller bare noget du holder af. Det vil ikke bare gøre dit liv mere sjovt, men også give dig mere mening, Det er derfor, at jeg synes du bør give dig i kast med at bruge noget forretningsprocessering. Det vil helt sikkert hjælpe dig til at finde noget mere livsglæde.

Digitalisering af forretningsprocesser er for rigtige spillere

Hvis du ikke er en rigtig spiller, giver det jo meget godt mening at du ikke bruger det. Hvis du til gengæld er en rigtig spiller, vil jeg helt sikkert mene at du burde give dig 100 procent. Hvis jeg skal kunne snakke til dig nogensinde, som en rigtig spiller, skal du også kunne fortælle mig at du bruger forretningsprocesserne. Hvis ikke har du ca. 0% respekt fra mig. Det vil ikke give mening for en rigtig spiller ikke at gøre dette. Det ville være det samme som at med vilje hoppe ned i en hundelort med hovedet først. Det er i hvert fald sådan jeg ser på det. Det koster dig ingenting at se på dig selv og så skære alt spildet fra. Det vil ikke give mening ikke at bruge det synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *