crossover taske med kæde
Tøj

crossover taske med kæde – review

Jeg har for nyligt købt en taske til min kæreste, i anledningen af vores årsdag. Hun har godt nok mange forskellige håndtasker og andre slags tasker i forvejen, men hun har i langt tid snakket om at hun godt ville have en crossover taske. Der opstod mit første problem…. Hvad er en crossover taske?

Du kan læse mere om den pågældende taske, på webshoppen her.

Crossover tasken med kæde

Jeg stod og skulle finde en god gave til min kærste i anledningen af vores 3. årsdag. Hun har i langt tid ønsket sig en crossover taske, som jeg tænkte at jeg ville give hende. Jeg skulle bare liiiige finde ud af hvad en crossover taske er.

Efter lidt online research og 1 times snak med en veninde over telefonen , er jeg dog kommet frem til, at en crossover taske bare er en skuldertaske, hvor stroppen er hen over hovedet.
Det var så her at jeg følte mig dum. Jeg forstår ikke hvorfor det ikke bare kan hedde en skuldertaske?

Anyways så besøgte jeg en webshop med streetwear, hvor jeg ret hurtigt fandt en taske, som jeg var sikker på at hun ville elske. Det var en sort taske i slangeskind, som samtidigt har en matalisk slange dekoration, som fungere som en lås på tasken. Derudover har den en jerkæde som fungere som skulderstroppen. Den er ikke så lang, så tasken hænger cirka 20 cm under armhulen (på mig, så nok lidt lavere på hende).
Det er overordenligt god kvalitet, og den blev da også velmodtaget fra hende.

I samme omgang som jeg købte crossover tasken til hende, købte jeg et par bugatti herre sko til mig selv. Du kan læse min artikel om bugatti herresko her.

Unik streetwear webshop

Jeg fandt tasken i en webshop som hedder streetfashion eller sådan noget. Det var en virkelig fed webshop og crossovertasken med kæde var da langt fra det eneste som fangede min opmærksomhed. Jeg købte også hoodies og skatershorts med til mig selv (det gjorde det også nemmere at skjule tasken indtil dagen). Det var ikke engang fordi at det var specielt dyrt at handle der. Jeg menere at tasken kostede under 500kr, så det er ikke ægte slangeskind. Kvaliteten er dog stadig i top, og jeg kan klart anbefale at handle der.

 

Tak fordi at i læste med i mit korte indlæg omkring min kærestes nye crossover taske med kæde. Det gør mig glad at i gider læse med hver uge.