Biobizz
Have

Biobizz er det sunde valg – organisk og øko

Biobizz er verdens kendt for at være et organisk produkt, og er et nemt og pragtfuldt produkt. Biobizz vokser sig større og større på markedet år for år med deres organiske produkter, som er blevet utrolig populære at benytte sig af, da oraganiske produkter er blevet mere og mere populære i vores hverdag. Hvis man ønsker et 100% rent produkt, så er biobizz det rigtige valg, biobizz er for dem som tænker i øko baner og på miljøet.

Biobizz er det sunde valg

Det kan tydelig mærkes på smagen af produktet når man bruger Biobizz. Jeg startede med at købe en trypack Indoor pakke som består af tre dele, trypack findes også til udendørs. Som hedder outdoor trypack. Det er bedst efter min mening, at når man bruger et nyt gødningsmærke lige meget hvor god man er til at gro. At man gør det i små doser før man kaster sig ud i de helt større projekter.

Når man har lært produktet rigtig at kende, så kan man begynde på at kaste sig ud i større projekter. Lige såvel som andre gødningsmærker har Biobizz også en masse additiver, jeg har personligt benyttet mig af Biobizz Topmax og Fishmix. Det er to fantastiske produkter, som gør en positiv og markant udvikling på dine afgrøder.

Topmax øger størrelsen og mængden af det produkt man gro’er og giver en lækker smag til produktet. 

Bedre proces

Fishmix accelerere processen og udviklingen af produktet og stimulere og optager de bakterier fra mediet som planten har brug for.

Biobizz har også deres eget medie, som at man kan anvende til at gro i. Her er der flere at vælge imellem. Jeg har personligt selv brugt All-mix, Coco-mix og Light-mix. Det er forskelligt for gro’er til gro’er hvilket medie der bedst at bruge. Biobizz er for de miljøbevidste, og for dem som ønsker noget der giver bedre smag til afgrøderne, samt noget der giver gode målbare resultater